Wij zijn: De Parabool

Gewoon maakt ons bijzonder

Ieder mens wil zijn of haar wensen en dromen verwezenlijken. De Parabool biedt hierbij ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Dit doen wij in kleinschalige woningen en werkplekken óf gewoon thuis. De ondersteuning richt zich op de cliënt en zijn sociale omgeving. Iedereen met een verstandelijke beperking, met alle soorten vragen, jong en oud, is welkom bij De Parabool.

We zíen ieder mens en willen ieders eigenheid koesteren. Juist in deze diversiteit komt ieder mens goed tot zijn recht. Dit vraagt om veerkracht en maatwerk. Hierdoor kunnen onze cliënten groeien in zelfstandigheid, zich ontplooien in de samenleving en daar energie van krijgen.
Plezier in het leven en een plezierig leven.

Als mensgerichte organisatie hebben wij, net als een parabool, één brandpunt: het leven van onze cliënt. Samen kijken we naar mogelijkheden en talenten. Samen zorgen we voor een passende leefomgeving waar aandacht is voor wonen, werken, zorg en vrije tijd.

Wij zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé organisatie in Salland die mensen met een verstandelijke beperking helpt een volwaardige plek in de samenleving te vinden. Daar zijn we voor!

Wij blijven vooral gewoon doen wat we al deden en gaan verder. Aansluitend bij de continu veranderende maatschappij en nieuwe vragen. Wij zoeken daarbij actief naar samenwerking: met elkaar en buiten De Parabool.

Dit maakt ons gewoon zijn bijzonder. Samen ontwikkelen wij; nu en in de toekomst

 


© 2017. Parabool. All rights reserved. Ontwerp: Tomatos, Techniek: Prodes - Internet Partner