Winkels

In de Paraboolwinkels verkopen wij mooie en lekkere producten. Deze zijn allemaal gemaakt door de clienten van de Parabool. Wij maken iedere dag met veel plezier unieke producten.  Alles wat wij maken is leuk om cadeau te doen, of lekker zelf te houden. In de winkels staan wij voor u klaar. Wij maken het dus niet alleen, we verkopen het ook zelf. Iedere winkel heeft een eigen karakter, de overeenkomst is dat alle winkels unieke producten van de Parabool verkoopt.

Laat je verrassen!

 

Paraboolwinkel Raalte

Midden in het centrum van Raalte staat het Kulturhus. Hier kan je niet alleen terecht voor echte Parabool producten. Het is ook een fijne plek voor een kopje koffie met verse appeltaart of een lekkere lunch.

Passage 4 | Deventer

Het groene erf

Bij de Paraboolwinkel van Het Groene Erf in Schalkhaar verkopen we verse groente uit eigen tuin. Als het mooi weer is kan je hier op het terras genieten van een lekkere kop koffie met appelgebak. In onze winkel vind je allerlei leuke Parabool producten. Ook voor ons eigen verse brood en lekkere koeken kan je bij ons terecht.

Oerdijk 108 | Schalkhaar

Bakkerij Broekland en Marienheem

Bij onze bakkerijen in Broekland en Mariënheem kan je heerlijke broodjes en gebak kopen. Je kan hier ook een lekker kopje koffie drinken, kleine dagelijkse boodschappen doen of een van onze mooie producten uitzoeken.

 

De Veenhorst 2 | Mariënheem & Bouwhuisplein 1 | Broekland

Oude Mosterdfabriek

In het centrum van Deventer staat de oude mosterdfabriek. Een bijzondere plek waar unieke Parabool producten worden verkocht. Kijk gerust eens rond tussen deze zelfgemaakte producten. Hier vind je altijd een geschikt cadeau of iets leuks om zelf mee naar huis te nemen.

 

Walstraat 64 | Deventer

De Noaber

De Noaber zit in De Schuilenburg in Raalte. Een gezellige horecagelegenheid waar je ook terecht kunt voor kleine dagelijkse boodschappen. We hebben zelfs onze eigen bakkerij.

Landrechtweg 10 | Raalte

Neem ook eens een kijkje op de plek waar onze producten worden gemaakt, zoals bij de Kleurmeesters of het Textielatelier.

Heeft u interesse in één van onze diensten, zoals industrieel werk of onze wasserij?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.